30-01-06

 

 

Het lijkt er op dat 2006 het jaar van "de dokter" wordt Ten huize Fire. Op 5 januari werd mijn mama opgenomen in het ziekenhuis. Ze is er 10 dagen moeten blijven en is nu gelukkig weer veel beter. Ikzelf had op 6 januari een afspraak gemaakt voor mezelf bij mijn sportarts voor een grondige controle. Uit het bloedonderzoek bleek mijn bloed "niet goed" en mocht ik een week later terug op consultatie. Ik had verscheidene tekorten in mijn bloed. Ondertussen is dat helemaal opgelost en heb ik weer de energie van een jong veulen

Zaterdag 14 januari werd mijn vrouwtje ziek. De dokter van wacht dacht aan een griepaanval. Later bleek dit niet te kloppen maar zou een ontsteking aan het middenoor of zo de klachten veroorzaken. Vorige vrijdag toen ik van mijn werk thuis kwam was ze erg ziek. Zo ziek dat ik mij ernstig zorgen maakte en de 100 heb gebeld. Vrouwtje dus naar het ziekenhuis. Ondertussen is ze terug veel beter en weten we ook dat er niets ernstig aan de hand is. Oef!!

Als alles goed verloopt, mag ze morgen terug naar huis. Hopelijk kunnen we dan de rest van 2006 gezond en wel verder.

 

21:54 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oeps da is inderdaad geen leuk begin van het jaar Van harte beterschap voor je vrouwtje, soigneer haar maar goed zo komt alles hopelijk snel in orde. Sterkte!
Greetz
LaSonrisa

Gepost door: LaSonrisa | 31-01-06

De commentaren zijn gesloten.