01-05-05

Vanmorgen om 06.20 liep het wekkertje af.  Vandaag ging

Vanmorgen om 06.20 liep het wekkertje af.  Vandaag gingen we "De Ronde" rijden en om 07.00 kwam men mij thuis oppikken.

We waren in de wagen zo druk aan´t praten dat we op het klaverblad in Lummen gewoon richting Antwerpen reden. Dat werd dus terugrijden. Om 09.00 waren we klaar voor vertrek. De kuitjes goed ingesmeerd. Het avontuur kon beginnen. Vanaf de eerste meters werd er een strak tempo gereden maar Fire had er zin in en reed dus zelf ook vaak op de kop. Als het zonnetje schijnt is ´m altijd in form ;-) We waren zo gehaast dat we een pijl misten en zo 10km extra hebben gereden. Bij de 138 die de organisatie opgaf werden het er dus 148.

Bij de eerste kasseistrook werd ons groepke een eerste keer goed uitgedund. Op de eerste bevoorrading kwam alles weer samen maar vlak daarachter de eerste echte helling van de dag "De Koppenberg" de eerste koppen rolden rijders gingen eraf en hebben we niet meer terug gezien. In de 40km die daarop volgen kwamen nog: Oude Kwaremont, Paterberg, Kortekeer, Taaienberg en  Foreest Leberg. Die laatste deed mij de meeste pijn. De vermoeidheid begon toe te slaan. Gelukkig volgde niet zo veel later weer een bevoorrading en kom ik terug wat op kracht komen. Nadien kregen we nog de Berendries, De Muur en de Bosberg. Op deze laatste heeft Fire zijn duivels ontbonden en tot zijn grote verbazing had hij een "groot gat" geslagen. Alles deed eigenlijk pijn maar toen ik dat zag kreeg ik vleugels. Even vertraagt en op mijn vriend W gewacht en dan de laatste 30 km nog binnen het uur afgemaald.

In totaal 148 km gereden aan een gemiddelde snelheid van bijna 31km/u Ik was wel redelijk "kapot" maar ben toch erg tevreden met het gepresteerde. Ik wist niet dat ik daartoe nog in staat was. Buiten het feit dat ik goed gesnapt was door de zon heb ik dus ook nog een beet opgelopen van de fietsmicrobe. Wat ik hiermee ga doen dat bekijk ik later wel eens. Nu dringend beginnen met de laatste voorbereidingen van onze motorreis. Woensdag vertrekken we voor zes dagen. Lucky Me

21:22 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lucky you ja! Amai! Zo'n prestatie met zo'n hitte? Chapeau!

Gepost door: Tinkerbell | 02-05-05

De commentaren zijn gesloten.