25-04-05

Middelkerke

Vrijdag onder een stralend zonnetje richting kust gereden.  Onderweg eens goed napratend over wie dit eigenlijk allemaal wist. Blijkt dat eigenlijk bijna iedereen in mijn directe omgeving op de hoogte was. Ik wist niet dat men mij zo makkelijk iets kon "wijsmaken"

Het appartement waar we logeerden kende ik wel. We hebben er dit jaar nog de jaarwisseling gevierd. Eigenlijk voor ons drietjes veel te groot maar ik hou van wat ruimte dus hoorde je mij niet klagen. Het is ook een gelijkvloers op de dijk gelegen dus onze dochter kan fietsen en steppen naar hartelust.

Na het uitpakken van de bagage ben ik dan ondanks mijn rugblessure toch een uurtje gaan joggen op het strand. (niet zo heel verstandig bleek achteraf) lopen langs het zeetje geeft mij altijd zo´n heerlijk gevoel. ´s avonds zijn we heerlijk gaan uiteten ondertussen konden we genieten van een prachtig vuurwerk en nadien lekker knus in de zetel gekropen.

Op zaterdag hebben we een fietstocht gedaan van zo´n vijf uur, wel met regelmatige tussenstops. We waren maar net terug begon het te motregenen. Dan maar op het appartement gebleven en wat geluierd.

´S avonds bij het eten op restaurant werd ik opnieuw verrast. Plots stond daar een bevriend koppel met hun twee kids. De reden voor het grote appartement was nu ook snel duidelijk. Heerlijk gegeten en dan nadien het nog heel laat gemaakt op het appartement.

Voor zondag was regen voorspeld maar ´s morgens was er een mooie blauwe lucht. Gans de voormiddag samen met de kinderen op het strand gespeeld. Onze dames waren ondertussen shoppen. Namiddag hebben de dames zich bezig gehouden met de kinderen en hebben wij naar de koers kunnen kijken op tv. Nadien nog vlug langs Oostende gereden om op de luchthaven iets te gaan eten ( goed restaurant met een snelle bediening en een prachtig uitzicht op de luchthaven) Tegen 21u30 terug thuis. Prachtig weekend gehad. Super cadeau. Dikke merci voor het vrouwke en zij die zo goe konden zwijgen tegen mij.In juli is het vrouwtje jarig. Ik ga mijn hersenen eens goe moeten pijnigen om haar te verrassen. Als iemand een goed idee heeft….


19:46 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:oD Goh, dat klonk echt een zalig weekendje!
Ge hebt een engel van een vrouwke sè.
Ik zal eens nadenken erover sè

Gepost door: Tinkerbell | 26-04-05

Joggen ik ging ook joggen op het strand... maar dat is er weer niet van gekomen... Geen karakter he.
Ik zal ne keer nadenken zenne.

Gepost door: Péke | 26-04-05

MIDDELKERKE Ja ik woon hier bij het strand maar van joggen komt oolk niets in huis...Gewoon eens ongewoon doen en dan enigszins anders heten klinkt het hier. Tot de volgende jogbeurt hé
rm

Gepost door: RUDY MEGANCK | 02-05-05

De commentaren zijn gesloten.