21-04-05

verrassing

Vandaag de derde en laatste dag van de navorming die ik ben gaan volgen over Excel en access. Eigenlijk een leuke cursus en het is ook altijd plezant nog eens terug op school te zijn.

Morgen heb ik een teamdag. In januari werd deze datum al vast gelegd. Omwille het vele werk had ik mijn kat willen sturen maar ik moest er zijn.

Vanavond na het eten kreeg ik van onze dochter een klein pakje. Een vroeg verjaardagscadeautje. (Fire is volgende week dinsdag jarig) Ik moest het onmiddellijk openmaken. Bleek daar een sleutel in te zitten. Morgenvroeg vertrekken we op weekend naar zee. Olé. Middelkerke gaat het worden. De badstad waar fire nog vele herinneringen aan heeft. Ik was erg verast en heel erg tevreden. Het vrouwtje wist mij ook te vertellen dat ik morgen niet moest gaan werken. De teamdag bleek gewoon opgezet om mijn agenda vrij te houden. Al mijn collega´s wisten ervan. Dat maakt de verrassing nog groter. Maandag had ik al vrij genomen om naar het race debuut van enkele vrienden te gaan kijken op het circuit van Zolder. Dat wordt dan een lekker lang weekend.

De duizendste heeft nikske laten horen. De 1007 echter wel. Zal de prijs dan maar aan deze bezoeker schenken. Tís pas donderdag maar ik ga U toch al een fijn weekend wensen. Fire gaat nu zijn vallieske pakken.


 

21:20 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat ... een leuke verrassing! Geniet er met volle teugen van!
Middelkerke, daar heeft ze ook leuke herinneringen aan.
En alvast gefeliciteerd hé

Gepost door: kleintje | 21-04-05

wat een tof cadeau! Echt origineel!
Geniet ervan, maar je bent al daar ondertussen dus: ik hoop dat je ervan genoten hebt!
Fijn weekend!

Gepost door: Tinkerbell | 22-04-05

Hopelijk... is het voor jou een heel leuk weekendje geworden, ben al benieuwd
naar het verslagje. :)

xxx

Gepost door: Lara | 23-04-05

Middelkerke volgens Fire Aan het weer zal het in ieder geval niet gelegen hebben...
Ben benieuwd (en ik ben niet alleen...: ))

Gepost door: Tientjuh | 23-04-05

De commentaren zijn gesloten.