16-04-05

De voorbije week is er een die ik moeilijk kan omschrijven.

De voorbije week is er een die ik moeilijk kan omschrijven. Veel gevoelens en emoties hebben elkaar gekruist maar overheersend toch een (heel) goed gevoel Eerst de euforie bij de goedkeuring voor ons project. Nadien de drukte om alles uit de startblokken te krijgen. Gestart zijn we nog niet dat zal pas voor de tweede week van mei zijn. Intussen blijven nog 1001 zaken te regelen. De tijd vliegt voorbij maar we zullen klaar zijn.

Tussendoor wel regelmatig eens door blogland gesurft. Ook al is er weinig tijd toch kan ik het niet laten. Ben ik blogverslaafd? Het begint er steeds meer op te lijken.

Vanavond ter ontspanning met de motorvrienden even op café geweest. We zijn met de laatste voorbereidingen bezig om een zes daagse trip te maken naar Wales. Vertrek woensdag  04 mei. Het ziet er veelbelovend uit en ik kijk er ook echt naar uit. Later meer hierover.

Straks nog een paar uur werken en dan een verassingparty voor een collega brwm die 40 wordt. Op zondag ochtend (3u) breng ik zusje en haar ventje naar de luchthaven. Zij gaan een weekje naar Turkije. hmmm

Veel zal er dit weekend dus niet meer geslapen worden. Fijn weekend aan allen.02:31 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.