23-03-05

Vandaag was voor mij om diverse redenen een belangrijke dag.

Vandaag was voor mij om diverse redenen een belangrijke dag.

De hoofdreden een project waar ik al een aantal jaar geregeld  aan werk moest vandaag ingediend. Binnen een week weten we of we het mogen gaan uitvoeren. Het worden toch wel spannende dagen. Indien dit lukt gaat fire toch wel eens ferm uit de bol gaan.

Ten tweede heeft een belangrijke voorziening (voor ons) gevraagd om in de toekomst te gaan samenwerken.

Ten derde heb ik mijn gestolen stadsfiets (= fiets van het werk voor kleine verplaatsingen ) terug gevonden. Na deze toch al speciale werkdag komt ook mijn zusje mij nog vereren met een bezoek. Na het werk zijn we nog vlug een tas koffie gaan drinken in de stad van de smaak. Ze had de hele dag met haar mama in het ziekenhuis gezeten en was een beetje dizzy. Ikzelf in feeststemming. In feeststemming heb ik haar Ni gekregen maar ze was toch terug happy na een uurtje. Nadien heerlijk genoten van de fietstocht huiswaarts.

Als laatste blijkt dat ik de schrijfster van mijn favoriete blog persoonlijk ken. Veel leuke dingen om te beleven op een dag 

Morgen mag ik een halve op cursus (Access) de eerste van drie. Benieuwd of  die ook zo leuk gaat zijn.

 


22:42 Gepost door fire | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Thumbs up! Veel succes met het project (wel een beetje geheimzinnig hoor) en ik wens u (jullie?) veel geduld toe voor deze week en hopelijk mag de champagne volgende week knallen!!

Gepost door: Tientjuh | 24-03-05

Thankx! En waar is het dan te doen? Dat feestje bouwen? :o)

Gepost door: Tinkerbell | 24-03-05

De commentaren zijn gesloten.